Economia

A Gandia es continua esperant el pla Torró contra l'atur

Els econacionalistes recorden que en un sol mes ha augmentat l'atur i s'ha situat en 9.320 persones sense treball

El Grup Municipal del Bloc Verds Compromís a l'Ajuntament de Gandia, ha mostrat la seua preocupació després de conèixer les dades de l'atur corresponents al mes de març, on la desocupació ha augmentat en 78 persones, un 0,84% més que al febrer. Amb aquest nou increment, el nombre de persones que es troben sense treball a la ciutat és de 9.320.

Davant d'aquesta dada, Compromís lamenta que el govern que presideix Arturo Torró continue sense presentar cap mesura concreta per a fomentar l'ocupació, 10 mesos després des que arribara al govern de Gandia. A més a més, el regidor de Compromís, Facund Puig ha recordat que el PP encara no ha posat en marxa cap de les propostes del Bloc, com ara la constitució “urgent” dels Consell Econòmic i Social i de la Formació Professional.

Una vegada més, els econacionalistes es mostren disposats a col·laborar i treballar amb el govern per buscar respostes a l'augment més que alarmant de la desocupació a Gandia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.