Economia

Llagurt i cinc botigues de 100 anys, premiades

L'empresa de iogurts de Girona va rebre el premi a la iniciativa comercial

L'empresa Llagurt de Girona va ser distingida ahir amb el premi a la iniciativa comercial i cinc establiments comercials gironins que han complert cent anys van rebre el premi als establiments comercials centenaris. Els guardons reconeixen la contribució de les empreses i entitats del sector a la consolidació del comerç urbà de proximitat i distingeixen les iniciatives més innovadores i la tasca duta a terme per les entitats representatives del sector. L'acte, que es va celebrar al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat, va ser presidit pel conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena.

En total, es van premiar quinze empreses i entitats de tot Catalunya, i l'empresa Llagurt, que va néixer a Girona el 2010 i que aspira a tenir trenta botigues els pròxims anys, va rebre el premi a la millor iniciativa comercial en innovació. L'empresa Llagurt té actualment nou establiments en diverses poblacions catalanes de més de 30.000 habitants. L'empresa té catorze treballadors, incloent-hi la Glòria Salomó i l'Ingrid Rahola, de 28 i 27 anys, respectivament, que en són les propietàries.

A la demarcació de Girona es van distingir ahir cinc botigues centenàries dels 26 establiments d'arreu de Catalunya que van rebre un reconeixement. Els comerços de les comarques gironines premiats van ser: la carnisseria Can Cadet, de les Planes d'Hostoles; la carnisseria xarcuteria Currius, de Vilabertran; la drogueria Farreny, de la Bisbal d'Empordà, i les farmàcies Alsius, de Girona, i Puigvert, de Vilobí d'Onyar.

En l'acte de lliurament dels premis també hi van ser presents el director general de Comerç, Josep Maria Recasens, i el gerent del Consorci de Comerç Artesania i Moda de Catalunya, Miquel Rodríguez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Unió Europea

Brussel·les podria multar la xarxa social X per incomplir la Llei de serveis digitals

Barcelona
economia

En marxa el sistema per nodrir d’energia elèctrica els vaixells de la zona de contenidors del Port de Barcelona

Barcelona
economia

Els preus s’apugen sis dècimes a les comarques gironines al juny

girona

Impuls per activar la primera fase del canal Xerta-Sénia a finals d’any

Xerta
economia

Els usuaris del metro creixen un 6% al maig, i superen els 43 milions

Barcelona
turisme

Casa Batlló rep 1,5 milions de visitants el 2023 i supera els 50 milions de facturació

barcelona
política

Catalunya lidera la captació de fons Next Generation a l’Estat

barcelona

Granollers activa un pla per promoure el comerç urbà

Granollers

Eurecat i GironaHub impulsen la generació de start-ups tecnològiques

GIRONA