Economia

CCOO valora l'acord a Emte sobre l'ERO temporal

La federació d'indústria de CCOO de Catalunya va valorar ahir positivament l'acord al qual han arribat la direcció i el comitè d'EMTE Girona sobre l'ERO de suspensió temporal de contractes, “ja que ha permès reduir els dies d'afectació de 4 mesos i mig a 3 mesos i es garanteix el 100% de les pagues extraordinàries”. La signatura de l'acord va tenir lloc ahir al matí, després que fos ratificat pels treballadors en assemblea.

L'expedient afectarà 115 dels 130 treballadors que l'empresa té en plantilla a la demarcació de Girona, per un màxim de 90 dies en un període d'un any i es limiten a un màxim de 15 els dies d'afectació per mes. CCOO destaca que gràcies a la negociació que ha dut a terme el comitè d'empresa s'ha aconseguit millorar les condicions que plantejava inicialment l'empresa. EMTE Girona és una empresa contractista d'Endesa que es dedica al manteniment i reparació de la xarxa elèctrica a la demarcació, on té dos centres de treball, un a Fornells de la Selva i l'altre a Vilamalla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.