Economia

Jornada immobiliària a Olot amb descomptes

Caixa Penedès-BMN realitzarà el pròxim 1 de maig una jornada immobiliària a Olot en el marc de la Fira del Primer de Maig, que tindrà lloc a la capital de la Garrotxa. Els assistents a l'espai firal tindran a la seva disposició un estand per consultar les ofertes de pisos i altres immobles, a més d'una oficina de l'entitat situada a la plaça Major, que romandrà oberta tot el dia. D'aquesta jornada destaca la comercialització de cinc promocions, dues de pertanyents a Olot i la resta, a les localitats de Camprodon, Llocalou i Vilallonga de Ter. En total, 76 habitatges i més de 30 places d'aparcament que se sumaran a altres promocions que té Caixa Penedès-BMN pel territori català. Els compradors que acudeixin a aquesta cita podran gaudir d'importants avantatges, com ara finançaments a mida i descomptes en el preu de venda de fins a un 40%.

Fins a la data, Caixa Penedès-BMN ha organitzat 21 jornades immobiliàries en diversos indrets de Catalunya amb un gran èxit de públic, segons afirma l'entitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.