Economia

Més de 300 cotxes venuts a l'Expocasió a Fornells de la Selva

La quarta edició d'Expocasió, la fira de vehicles de segona mà de Fornells de la Selva, es va tancar diumenge amb una gran participació de públic i un notable èxit de vendes que ha deixat satisfets els concessionaris organitzadors. Tot i que la pluja que va caure diumenge a la tarda va deslluir-ne la clausura, i tenint en compte que hi ha contactes i negociacions que s'acabaran de tancar aquesta setmana, l'organització es va mostrar satisfeta perquè van tenir més públics i més vendes que anys precedents. En concret diumenge al migdia s'havien venut més de 300 vehicles, del miler d'exposats entre les rotondes de l'antiga N-II, que va estar tallada al públic els quatre dies de la fira.

Els cotxes exposats es podien adquirir, de mitjana, a uns preus d'entre sis mil i dotze mil euros, tot i que hi havia novetats de segona mà de cotxes híbrids i familiars. També s'hi podien trobar vehicles industrials, berlines, familiars, monovolums, 4x4 i cotxes de representació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.