Economia

La contraportada

Ningú sense un cafè

Cafès Cornellà presenta una nova aplicació per a ‘smartphone' que permet localitzar les millors cafeteries pel que fa a la preparació de l'‹espresso

Poder cercar i localitzar les cafeteries Punt Espresso, que vol dir que estan reconegudes per l'excel·lència en la preparació de l'espresso i en l'elaboració de begudes d'especialitat amb base de cafè; opinar sobre un d'aquests establiments; participar en les diferents promocions o conèixer l'especialitat del mes. Aquestes són algunes de les accions que permet la nova aplicació per a telèfon intel·ligent No sóc ningú sense un cafè que va presentar i estrenar ahir l'empresa torrefactora Cafès Cornellà, de Fornells de la Selva, en el marc de la 9a edició del concurs El Millor Barista de l'Any i durant la qual va resultar guanyador David Molas, de la cafeteria La Fàbrica (Celrà) i president del Club del Barista.

“Confiem que els consumidors que es declaren bel·ligerants amb el cafè i que no qualsevol cafè els satisfà vegin aquesta iniciativa com una oportunitat d'expressar-se”, afirmava Pere Cornellà, director general de Cafès Cornellà. Actualment són 72 cafeteries a Catalunya certificades com a Punt Espresso, de les quals 56 són a les comarques gironines. Entre les promocions que ja estan en marxa hi ha que totes les persones que es descarregaven l'aplicació ahir mateix ja podien entrar en la promoció Vota la teva cafeteria per un espresso. L'usuari de l'APP pot votar la seva cafeteria Punt Espresso, amb comentari afegit o no, i si mostra el vot al barista de l'establiment serà convidat a un cafè al dia, durant el maig. El Punt Espresso que hagi generat més vots durant la promoció obtindrà el cafè gratuït tot el mes.

Pel que fa al concurs, explicava Pere Cornellà que bàsicament vol valorar la figura del barista. “Fa deu anys l'empresa es va adonar que el nostre producte no era el cafè en gra sinó la tassa d'espresso i que no hi ha espresso sense barista”, afegia. Ahir també es van atorgar per primer cop els Pins d'Or i Plata, un reconeixement creat pel departament de formació d'aquesta empresa familiar, per motivar la superació dels professionals baristes en l'art de l'espresso.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

Segon avís de la CE a Espanya per “discriminar” els interins

barcelona
economia

El govern ha destinat 246 milions en ajuts a la indústria des de 2021

barcelona

Figueres acollirà per primer cop el Fòrum Gastronòmic Ciutat per al públic general el 5 i 6 d’octubre

FIGUERES

Es preveu que el 36 per cent de la producció catalana de poma es culli a Girona

GIRONA

La Cambra de Comerç de Barcelona avisa que el turisme “no pot tenir un creixement infinit”

Barcelona

L’empresa de reciclatge ACIN compra l’antiga tèxtil Nylstar per 8 milions

blanes
economia

Naturgy consolida resultats rècord amb uns beneficis de 1.043 milions d’euros el primer semestre

barcelona
economia

El Sabadell dispara el benefici un 40,3% fins assolir un rècord de 791 milions de beneficis

barcelona
economia

Els contractistes d’obres lamenten que la construcció continuï perdent pes a l’economia catalana

barcelona