Economia

L'atur puja a Algemesí a nivells històrics dels darrers 10 anys

Els 3.390 aturats censats és la a quantitat més alta de què es té constància

Algemesí ha registrat, segons les dades del SERVEF, un rècord històric d'aturats. Més de 3390 persones apuntades a les llistes de l'atur suposa la quantitat més alta de què es té constància en els últims deu anys, després d'haver fet un estudi de la situació a partir de diferents bases de dades oficials consultades.

En el temps transcorregut de 2012, s'han censat 573 conciutadans que han acabat en l'atur, la qual cosa significa que en quatre mesos l'atur s'ha incrementat un 20'34%.

Novament aquesta localitat passa a ser, entre les grans poblacions de la Ribera, la pitjor de les que està afrontant la crisi. Aquesta quantitat està molt per damunt de l'evolució de l'atur a ciutats riberenques semblants. En Carcaixent l'atur durant 2012 s'ha incrementat la meitat, un 9'87% (230 aturats), en Alzira un 7'47 (365 aturats) i en Sueca un 6'93% (214 aturats). Per al grup polític Mes Algemesí, alguna cosa s'està fent mal quan durant 2012, s'ha duplicat o triplicat el número de gent que ha acabat en l'atur. Caldrà doncs revisar els que està passant per poder actuar.

Pot dir-se que l'economia d'Algemesí va, des de l'any 2008, molt pitjor que la resta d'economies locals de la demarcació de València, “però va especialment pitjor des de que governa el PP al conjunt de l'Estat i a moltes comunitats autònomes” afigen des de Més Algemesí, quan a més d'això sumen que ”les polítiques del Sr Rajoy estan castigant especialment el poble d'Algemesí".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.