Economia

Miquel Alimentació i Valvi reforcen la presència de Spar a Girona i Barcelona

Inauguren, a través de la societat Miservi, dos nous establiments, a Taialà i Palafolls

L'objectiu és obrir 500 noves franquícies en els pròxims cinc anys

Miquel Alimentació Grup i Valvi continuen amb la seva línia de reforçar la presència de la marca Spar a Girona i Barcelona amb la inauguració de dos nous establiments. En concret, s'han obert supermercats a Taialà i a Palafolls, que donen feina a onze persones.

Aquests dos nous establiments, gestionats per Miservi, societat que es va crear ara fa un any fruit de l'aliança d'empreses signada entre Miquel Alimentació i Valvi, que el febrer passat ja va obrir vuit supermercats entre Girona i Barcelona. La companyia s'ha marcat com a objectiu obrir 500 noves franquícies en els pròxims cinc anys. “La companyia afronta l'enorme repte d'obrir supermercats Spar a 34 províncies espanyoles aquest 2012”, expliquen els responsables de l'empresa.

800 referències Spar

Els dos nous supermercats Spar de Girona i Palafolls reflecteixen fidelment el nou format que estan portant a terme les dues empreses, uns establiments ideals per a les famílies o les llars que necessiten cobrir la compra diària o setmanal amb tota mena de productes de gran consum i frescos. En aquest sentit, a les botigues es presenta una àmplia oferta d'articles en diversos formats.

L'oferta que vol desenvolupar Spar és la d'un supermercat urbà de proximitat. Un altre dels trets distintius serà la forta aposta per la marca pròpia, amb 800 referències de productes Spar, que suposaran al voltant del 50% de l'oferta de les botigues. Els nous establiments tenen totes les seccions d'un supermercat, és a dir, carnisseria, xarcuteria, fruiteria i fleca, tot amb lliure servei, a més de peixateria amb servei assistit.

Miservi de Supermercats SL és una societat nascuda amb la finalitat de reunir els punts forts de cadascuna de les companyies associades: la distribució a l'engròs per part de Miquel Alimentació Grup i l'experiència i els coneixements en la gestió directa de punts de venda per part de Valvi.

Miservi es responsabilitza de la gestió directa dels supermercats de Miquel Alimentació Grup a la seva zona d'influència, i aquest és el proveïdor en exclusiva. La nova societat té també com a objectiu l'obertura de nous punts de venda a Girona i Barcelona.

Miquel Alimentació Grup té el 100% de capital nacional, és la primera empresa del sector majorista de la distribució alimentària a l'Estat. Té un volum de negoci de 1.000 milions d'euros i 118 supermercats propis amb les ensenyes Suma i Spar i 542 supermercats més, franquiciats amb les marques Suma, Spar i Pròxim.

Pel que fa a Valvi Supermercats, és una empresa de capital 100% gironí i primera xarxa de supermercats independents de la demarcació de Girona. Té un volum de negoci de 50 milions d'euros i centra la seva activitat en l'explotació de 36 supermercats propis a la demarcació de Girona amb les marques Valvi i Spar.

LES XIFRES

11
persones
treballaran en aquests dos nous establiments que s'inauguren a Taialà i Palafolls.
34
províncies espanyoles
tindran aquest 2012 supermercats de la marca Spar, segons preveu la companyia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.