Economia

Comexi tanca operacions per valor de 17 milions a Alemanya

L'empresa Comexi Group, de Riudellots de la Selva, especialista en la fabricació de maquinària per a la indústria de la conversió de l'envàs flexible, ha tancat la seva presència en el saló d'arts gràfiques Dupra de Düsseldorf amb un volum de vendes superior als 17 milions d'euros i més de 3.000 visites al seu expositor. La companyia, presidida per Manel Xifra, ha valorat positivament la seva presència a la fira i preveu tancar diverses operacions més durant els pròxims mesos.

Entre les novetats presentades en el saló, un dels principals del sector, destaca el llançament de la seva nova impressora Comexi Offset CI8, la primera dirigida a la indústria de la conversió de l'envàs flexible capaç d'oferir tots els avantatges de la impressió off-set i de la qual “han venut la primera unitat durant la fira”. Durant l'exposició, els visitants també han pogut veure en funcionament la unitat de tall i rebobinat de Comexi Proslit, S-Turret, la impressora Comexi Flexo F2 i els mòduls Comexi Cingular. “Drupa és, sens dubte, l'olimpíada de la impressió”, va assegurar Xifra. A Comexi es fixen dos grans reptes: per una banda, mostrar el lideratge tecnològic i la capacitat de l'empresa d'afrontar els grans canvis que està vivint el sector i que vénen marcats per la necessitat de fer una impressió més sostenible i econòmica i, per una altra, tancar el major nombre d'operacions possible i obrir les portes a futures vendes. “Hem aconseguit tots dos objectius amb escreix”, van dir.

Fundada el 1954, Comexi Group té mes de 400 treballadors i dos centres productius: un a Riudellots i l'altre a l'estat brasiler de Rio Grande do Sul.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El sector de la garrofa planta cara a la marginalitat

Barcelona
Montserrat Peñarroya
Experta en màrqueting digital i negocis digitals, autora d’”Estratègies d’èxit per a empreses culturals”

“L’associació ajuda l’empresa cultural a sobreviure”

Sabadell
DE MEMÒRIA

Virtuts

PROFESSOR DE POLÍTICA ECONÒMICA DE LA UB (1967-2016)
Informació especial

La compatibilitat del delegat de protecció de dades amb altres càrrecs

Rebled Bellvehí Advocats
Informació especial

Ensopegar amb la mateixa pedra

Advocada del despatx Lleal Tulsà Assessors
Unió Europea

L’economia europea creix una dècima per sota del previst

tecnologia

El cap de Telegram diu que l’acusen de “delictes comesos per tercers”

barcelona
Economia

Aval del BCE a l’opa del BBVA sobre el Banc Sabadell

barcelona

JARC estima pèrdues de fins al 90% a la vinya de la Terra Alta per la sequera

gandesa