Economia

Els socialistes d'Alaquàs fan una moció en favor de la dació en pagament

la Plataforma d'afectats per les hipoteques recullen signatures per possibilitar el debat parlamentari i la reforma de la llei

La propera sessió plenària de l'Ajuntament d'Alaquàs debatrà la moció que ha de presentar el grup socialista municipal que inclou la sol·licitud d'una moratòria dels desnonaments i la reconversió de les hipoteques en lloguer social, com a mesura de mínims adreçada a garantir el dret a l'habitatge de les persones afectades per les execucions hipotecàries.

Aquesta moció inclou l'encàrrec de conèixer i explorar les possibilitats de la signatura d'un conveni amb el Col·legi d'Advocats, per tal d'oferir un servei gratuït d'informació, mediació i intermediació sobre préstecs i hipoteques dels habitatges.

S'espera l'aprovació d'aquesta moció que han de presentar els socialistes d'aquesta localitat de l'Horta, hagut compte la sensibilitat existent en la resta de grups que configuren la bancada política municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.