Economia

Complicitats per convertir l'Empordà en ruta del vi

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona està treballant per a l'obtenció de la certificació ruta del vi per a l'Empordà, una denominació estatal que aportaria al territori beneficis en matèria de difusió, promoció i comercialització. Per aconseguir-ho el Patronat impulsa la creació de l'anomenat club de producte Ruta del Vi de l'Empordà, que té per objectiu aglutinar, estructurar i comercialitzar els diferents recursos i serveis turístics d'interès de la zona vitivinícola de l'Empordà per certificar-los amb aquesta marca estatal, que atorga l'Associació Espanyola de Ciutats del Vi (Acevin). El Patronat de Turisme va reunir ahir al Celler Espelt de Vilajuïga (Alt Empordà) una seixantena de representants del sector turístic públic i privat de la demarcació vinculats al món de la viticultura, la restauració, les empreses d'activitats o l'hostaleria, entre d'altres, per presentar-los les bases de la creació del Club de producte Ruta del Vi de l'Empordà i a la vegada captar membres per a aquesta entitat.

El gener passat, el Patronat de Turisme, organisme de promoció turístic de la Diputació de Girona, va adherir-se a Acevin per donar un impuls al desenvolupament de l'enoturisme a la destinació turística Costa Brava a través del projecte estatal rutes del vi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.