Economia

Gastronomia

Roses uneix la cultura i l'enogastronomia

Vins i productes de la comarca es podran tastar en els actes culturals

Els esdeveniments culturals que es desenvolupin al llarg de l'any a Roses disposaran de maridatges i tastos de productes de la cooperativa Empordàlia, segons l'acord que van signar ahir el departament de Cultura de l'Ajuntament de Roses i la cooperativa de Pau. La prova pilot d'aquest projecte ja es va posar en funcionament amb motiu de l'exposició de Francesc Guillamet, a la Ciutadella, on en l'acte d'inauguració que es va fer el 8 de juny passat Empordàlia ja va oferir una degustació de vins a tots els assistents.

Encoratjats per la bona experiència, les dues entitats han acordat ampliar i impulsar a partir d'ara aquest tipus de propostes en què es combinen activitats culturals amb l'enograstronomia amb l'objectiu d'oferir una activitat complementària al públic assistent als diferents actes, dotant-los d'un atractiu afegit, i actuant conjuntament en la promoció i posada en valor tant del patrimoni i manifestacions artístiques del municipi com dels vins i productes gastronòmics de la comarca. El tret de sortida de l'acord seran les visites guiades pel patrimoni rosinc que es duen a terme les nits d'estiu a Roses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.