Economia

economia

Ajornen el segon mercat de Santa Pau

L'Ajuntament de Santa Pau ha ajornat l'entrada en servei del segon mercat setmanal al sector de Can Blanc, perquè els veïns propers a la zona de Can Potxa, on es volia parar, han demanat un altre emplaçament per evitar molèsties. El mercat es farà els diumenges. L'alcalde, Pep Companys, ha explicat que tenen dos emplaçaments possibles més i que els estan estudiant per determinar quin és més idoni.

Segons ell, no volen anar amb presses, per fer les coses ben fetes i amb el màxim de consens possible. El nou mercat serà de productes alimentaris sobretot, i preferentment de productors locals.

L'alcalde ha explicat que aquest mercat és necessari perquè, a Can Blanc hi viuen moltes persones grans, i es tracta d'un nucli a mig camí del poble de Santa Pau i, per l'altra banda, d'Olot. A part, no hi ha botigues. Companys, a més, hi ha afegit que no el volen fer més proper a Santa Pau perquè ja se n'hi fa un, i per evitar fer competència al comerç local.

Actualment, el mercat setmanal de Santa Pau es du a terme també els diumenges.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.