Economia

Dénia registra una mitjana del 90% d'ocupació turística

En el que resta de mes s'espera que el nivell d'ocupació arribe al 80%

El sector turístic d ela vila i la responsable d'aquesta àrea a l'Ajuntament, Pepa Font, han valorat com “altament positives” les dades d'ocupació turística de la primera quinzena d'agost. “Durant la quinzena, s'ha estimat que ha hagut una ocupació del 90%. Esta mitjana suposa que molts dels hostalatges han arribat al 100%”, ha comentat la regidora.

Font ha considerat que “és un èxit tenint en compte l'època de crisi en la qual estem”. L'ocupació més alta s'ha enregistrat en els hotels i en els allotjaments de lloguer turístic. Actualment hi ha més de 16.000 places d'allotjaments turístics registrats en Dénia. Durant la segona quinzena d'agost s'espera una ocupació entorn al 80%.

Les segones residències no estan contemplades en aquestes dades però en elles, hi ha hagut una altíssima ocupació aquesta quinzena, els establiments del sector turístic han presentat uns nivells d'afluència molt elevats”.

L'afluència total de consultes realiutzades als punts informatius de turisme ha superat els 18.900 visitants en una quinzena, el que suposa una mitjana diària de 1.260 visitants. El 46% dels turistes que han visitat l'oficina de turisme han sigut internacionals. Entre ells, el 53% provenia de França, el 19% de Regne Unit i el 14% d'Alemanya. Entre el 54% de visitants nacionals, destaca la Comunitat de Madrid com a primer mercat emissor.

En les consultes realitzades en les Oficines de Turisme, predominen les peticions sobre informació local, seguides dels dubtes sobre festes, peticions sobre informació dels voltants i en últim lloc, sobre activitats culturals, lúdiques i esportives.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.