Economia

empresa

Natura Respira fa cursos per a empresaris

Ensenya a reeducar el ritme respiratori i la postura corporal

Natura Respira 3.0 és una empresa de Bàscara dirigida per M. Àngels Farreny que es dedica a fer cursos basats en tècniques de respiració i reeducació postural a empresaris i emprenedors, però també a professionals de l'ensenyament i a particulars. La idea de Farreny és “ensenyar a reeducar el ritme respiratori, la postura corporal i la consciència d'estar viu”. “I amb tot això aconseguim serenitat per prendre decisions encertades en moments difícils, despertar la consciència perquè cada persona pugui aportar el millor a la societat i afavorir l'autoconeixement per optimitzar la gestió personal i relacional, entre d'altres”, assegura Farreny.

Entre les entitats i empreses divulgadores dels cursos hi ha l'Escola de Negocis de la Fundació UdG, l'Escola Universitària de la Salut i l'Esport Euses de Salt, l'Associació Gironina d'Empresaris (AGE), les patronals FOEG i Pimec, el Centre Espai Terra Girona, Girona Emprèn i l'Associació Espanyola Multisectorial de Microempreses Aemme de Madrid.

A Natura Respira 3.0 hi treballen quatre persones, dos de les quals són professores, a més de diversos col·laboradors “que creuen fermament en el projecte”. Els tallers i cursos tenen diferents durades –solen ser d'entre 10 i 20 hores– segons el temari escollit.

Farreny assegura que controlar la respiració és primordial. “Hi ha una dada científica poc coneguda i molt important: Otto Heinrich Warburg va ser premi Nobel de Medicina el 1931 pel fet de demostrar la relació entre oxigen i el càncer”, va assegurar la directora de Natura Respira. És per això que per Farreny quan millor funciona l'hàbit de respirar correctament és en la prevenció, és a dir, començant des de l'escola. I per això el 20 d'octubre comença un cicle formatiu per a educadors al Centre d'Estudis Adams.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Economia

El govern espanyol veta l’opa de l’hongaresa Magyar Vagon sobre Talgo

Barcelona
ECONOMIA

Mollerussa bonifica 58 propietaris de pisos cedits per a lloguer social

Mollerussa
Economia

El BBVA participa a la Barcelona KDD, la principal conferència internacional de científics de dades

Barcelona

Una vintena de restaurants participaran a l’Enfiga’t durant aquest setembre

FIGUERES
economia

La collita de sal del delta de l’Ebre es preveu “molt bona”

La Ràpita
ECONOMIA

Barcelona va superar l’ 1,9 milions de creueristes entre gener i juliol

Barcelona

Set petits productors d’ous ecològics creen la cooperativa La Dotzena

GIRONA

Creixen les iniciatives per fer escalar l’economia als Pallars

Barcelona
Daniel Altimiras
President del centre tecnològic Eurecat

“La pime té encara molt recorregut a fer en R+D+I”

Barcelona