Economia

empreses

Biospirit, de Celrà, manté el seu creixement

L'empresa distribuïdora de productes ecològics distribueix a l'Estat

Fomentar la venda de productes ecològics al país no només perquè les persones puguin menjar millor, sinó també pel planeta. Aquest és un dels objectius de la distribuïdora de Celrà Biospirit, segons va explicar ahir la seva directora, Cecile Kraetzer, durant una visita del conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, que va destacar que Biospirit era un exemple de l'esperit emprenedor. “Una empresa innovadora i amb un segment relacionat amb la salut i un menjar més sa; per tant, una empresa amb perspectives de futur”, va dir Mena.

Biospirit, que ocupa des del 2008 unes instal·lacions de 6.000 m² a Celrà i té una cinquantena de treballadors, distribueix 3.000 productes de tot tipus, des d'alimentació, també per a animals, fins a productes de neteja. Són productes que provenen de diferents indrets d'Europa (especialment del nord d'Europa) i del Japó, tot i que, per exemple, els cereals –que és el seu producte estel·lar– arriben d'altres indrets del planeta i Biospirit els distribueix arreu del territori estatal, especialment a Catalunya. L'any passat Biospirit va facturar 8,8 milions d'euros, i té previst incrementar aquesta xifra de manera moderada aquest any a causa de la crisi. Kraetzer reconeix que el sector de l'alimentació i els productes ecològics va en augment. Actualment té 1.800 clients actius i una cartera molt més àmplia de clients esporàdics. És una de les subministradores, per exemple, dels supermercats Veritas. I cada dia rep l'avís d'una desena de persones arreu de l'Estat interessades a obrir un negoci. Biospirit es va fundar el 1993 a Moià. La marca de productes i l'empresa es va anomenar al principi Luz de Vida i va fer el salt de la importació a la distribució.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
REGNE UNIT

Starmer plantejarà l’opció de comprimir la setmana laboral en quatre dies

BARCELONA
ECONOMIA

La plantilla de la planta de compostatge de Botarell farà vaga indefinida a partir de dilluns

Botarell
ECONOMIA

Construiran una passarel·la de fusta a la ruta cicloturista dels Llacs al Pallars Jussà

Castell de mur
Economia

La DOQ Priorat i la DO Montsant reclamen un reg de suport per fer front a la sequera

Porrera
Unió Europea

L’Eurostat preveu una inflació del 2,2% a l’agost a la Zona Euro

Barcelona
Estat espanyol

Magyar Vagon confirma que retira l’OPA a Talgo

Barcelona
Economia

Bon estiu pel sector turístic català tot i que amb dificultats per cobrir personal

Barcelona
Economia

El nombre d’hipoteques sobre habitatges augmenta un 2,3% al juny

barcelona
Estat espanyol

L’hongaresa Magyar Vagon retira l’OPA sobre Talgo després del veto de l’executiu

Barcelona