Economia

Els regidors del PP de Cabanes han de retornar diners a l'Ajuntament

Es tracta d'una quantitat que supera els 116.670 euros cobrats il·legalment durant 5 anys

Segons les dades facilitades pels tècnics municipals, el total dels diners cobrats de manera il·legal pels regidors del PP entre 2007 i 2012, pujaria a 116.670 euros. Durant la passada legislatura, els 7 regidors del PP van cobrar il·legalment un total de 99.110 euros.

Durant l'actual legislatura, el cobrament ascendeix a 17.560 €, fins la data en la qual el grup municipal d'Units pel Poble va advertir de la il·legalitat d'aquesta pràctica,

Ara, l'informe municipal, com els dels de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies reconeixen que efectivament era una pràctica irregular i és per això que aquest grup de l'oposició que denuncia la irreularitat, confia que els regidors actuals complisquen la paraula i retornen al poble els diners cobrats, i s'exigisca als regidors de la passada legislatura tornar eixos diners també.

Units va advertir que la llei és clara a l'hora de remarcar que “els membres de les corporacions locals estan subjectes a responsabilitat civil i penal pels actes i omissions realitzats en l'exercici del seu càrrec. Les responsabilitats s'exigiran davant els Tribunals de Justícia competents i es tramitaran pel procediment ordinari aplicable.

D'acord amb això, des d'Units pel Poble es va exigir que la Corporació demanara als regidors de la passada legislatura, retornar voluntàriament els 99.110 € cobrats il·legalment, abans d'iniciar qualsevol altra mesura judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.