Economia

Alaquàs congela els impostos municipals per al 2013

El Plenari de la Corporació aprova la proposta per unanimitat

La Corporació d'Alaquàs ha aprovat amb els vots favorables del PSOE i els dels regidors no adscrits, l'abstenció del PP i el Bloc - Els Verds, l'actualització de les ordenances fiscals d'acord a l'IPC del 3,5% una mesura que es coneix tècnicament com a congelació de tots els impostos municipals per al proper any.

L'Ajuntament ha realitzat un important esforç per tal d'aplicar la legislació vigent en matèria d'ordenances fiscals sense que això supose una càrrega impositiva major per al veïnat, que ja suporten una complexa situació econòmica provocada pels ajustos imposats pel govern de l'Estat.

D'entre les mesures adoptades en relació a les ordenances fiscals, la municipalitat ha decidit reduir un 6,5% el tipus del rebut de l'IBI, sols possible gràcies al pla d'austeritat i de control de la despesa que fa temps es va posar en marxa.

Però a més d'aquests acords, el plenari municipal també ha tingut en compte altres qüestioons en matèria de personal, que ha estat prèviament pactada i negociada amb el Comité d'Empresa i els sindicats i que s'adiuen amb les normes que dimanen del govern central.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.