Economia

JORGE BELZUNCES

CONSELLER DELEGAT A L'ESTAT ESPANYOL D'INFINITI

“Girona té més cultura del motor”

La marca de cotxes de luxe Infiniti presenta l'actualització del model FX

El conseller delegat de la marca diu que Girona és un bon mercat perquè hi ha més cultura del motor que a la resta de l'Estat

Jorge Belzunces també va anunciar ahir la sèrie especial, FX Vettel, limitada a cinquanta exemplars a Europa: per 150.000 euros, els seus compradors tindran un cotxe de col·lecció i una entrevista personal amb el doble campió de Fórmula 1.

Jorge Belzunces, conseller delegat a l'Estat espanyol de la marca de cotxes de luxe Infiniti, va ser ahir a Girona per anunciar la pròxima sortida de l'actualització del model FX, la qual significa la posada al dia del model emblemàtic de la marca japonesa, un model nascut el 2003 i proposat en una gamma de motoritzacions de sis i vuit cilindres per unes potències d'entre 238 i 390 CV, i una forquilla de preus d'entre 68.500 i 90.000 euros.

El mercat del luxe, i concretament el dels cotxes de luxe, no sap què és la crisi?
Això és el que es diu, però no és cert. El sector del luxe es manté quant a hotels, restaurants i joieries, perquè és un sector que viu sobretot d'una clientela de l'exterior i no pas del consum del país. Això no passa en el sector del luxe dels cotxes, ja que un no compra un cotxe mentre visita Espanya. Les grans marques d'automòbils aguanten proposant cotxes de categoria menor. Els de categoria premium, de sis i vuit cilindres, també queden afectats per la crisi. En el nostre cas, el d'Infiniti, si no ho notem és senzillament perquè en l'últim any hem passat de set centres de venda a disset, ens estem desenvolupant i anem avançant.
En aquest mercat, Girona és un bon lloc per a Infiniti?
És més que un bon lloc. A Girona la cultura del motor és més avançada que a la resta de l'Estat, sens dubte, i fins i tot més que a la resta de Catalunya. També vull destacar la feina del nostre representant a Girona, Josep Lluís Marcos. Els clients d'Infiniti no són els clients habituals del mercat de l'automòbil, cal anar-los a buscar, i el centre que tenim a Girona funciona realment bé.
Com es tradueix això en les vendes?
És significatiu que del nou model FX, que es va posar a la venda fa algunes setmanes, en tenim vint encàrrecs a tot l'Estat, dos dels quals s'han venut a Girona. Això vol dir que la primera setmana Girona arranca amb un 10% de les vendes de l'Estat, i tots sabem que Girona no representa un 10% del mercat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
La Vall d’en Bas

Festes majors per promocionar el producte local

La Vall d’en Bas
Desirée Gómez Cardosa,
analista de Tendències Educatives i Innovació de la UOC

“Caldrà oferir una renda bàsica per als exclosos de la IA”

Barcelona
SALUT

La sanitat va crear 7.000 llocs de treball a l’àrea metropolitana

Barcelona

Mutua de Propietarios obre parèntesi per pair compres

Barcelona

Vitaance compromet empresa i empleat amb l’esport i la salut

Barcelona
economia

La pensió mitjana dels catalans creix un 5,06% al juliol i se situa en 1.306 euros

barcelona
economia

Catalunya es manté el 2022 com el tercer territori que més recapta però el desè en recursos rebuts

barcelona
economia

Lleuger descens de l’atur, que se situa en el 9,41%

barcelona
economia

Segon avís de la CE a Espanya per “discriminar” els interins

barcelona