Economia

comerç

Supermercats Roges s'afegeix a la marca Spar

Miquel Alimentació es converteix així en el proveïdor exclusiu de Roges

Miquel Alimentació Grup, empresa líder en l'àmbit de la distribució alimentària majorista, es convertirà en el proveïdor exclusiu dels supermercats Roges, que té 17 punts de venda a les comarques del centre de Catalunya , els quals ara s'integraran a la xarxa d'establiments SPAR, després de l'acord estratègic assolit entre les dues firmes. L'acord preveu posar a disposició de Roges més de 17.000 referències de la cartera de Miquel Alimentació, entre marca pròpia i marca de fabricant. En l'aspecte logístic, el grup posa a disposició dels supermercats Roges la seva xarxa de distribució.

D'altra banda, l'acord contempla un pla d'expansió de Roges Supermercats amb l'ensenya SPAR, que s'ha fixat com a objectiu l'obertura de 25 centres els anys vinents. Roges Supermercats és una empresa familiar que va néixer el 1939 a Manresa i que té la seu a Sallent. Factura 19 milions d'euros i en total té una superfície de venda de més de 4.825 metres quadrats.

Miquel Alimentació té una xarxa de 188 establiments SPAR a tot l'Estat, als quals s'afegiran ara els 17 de Roges Supermercats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.