Economia

Indignació davant l'oficina de Bankia

Una setantena de persones es concentren davant la seu central de l'entitat a Girona en contra dels desnonaments

Representants dels sindicats CCOO i UGT –entre ells els dos secretaris generals a les comarques gironines, Bartomeu Compte i Dolors Bassa, respectivament–, membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) i membres de la CUP es van aplegar ahir al migdia davant la seu central de Bankia a Girona, on van mostrar la seva oposició a la política de desnonaments de les entitats bancàries. La portaveu de la PAH-Girona, Marta Afuera, va anunciar que pròximament hi haurà una sentència europea en què s'acusarà que el procediment hipotecari espanyol és contrari al dret comunitari, i que les accions hipotecàries seran declarades nul·les de ple dret. Segons Afuera, això permetria a totes les persones desnonades o a punt de ser-ho recórrer contra el seu procés.

En espera d'aquesta sentència europea, la PAH va anunciar ahir una acció massiva davant els jutjats de tot l'Estat per la setmana que ve.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.