Economia

agricultura

V Jornades dels Cellers Empordanesos

El Celler Cooperatiu d'Espolla va presentar dissabte els seus vins a la Bodega Aurora del Port de la Selva, davant d'una trentena d'assistents. El seu enòleg, Pau Albó, va explicar l'elaboració i producció dels vins joves i de criança blancs i negres del Celler Cooperatiu. Els assistents van poder comparar les diverses característiques que els conformen, color, olfacte, tast, i els van poder valorar. Per finalitzar l'acte, es va poder degustar, en primícia, el vi dolç Sol i Serena, del qual només s'elaboren 350 ampolles. En aquesta ocasió van assistir a l'acte el comercial del Celler Cooperatiu Josep Maria Tegido-Mallart i el president Pere Lloveras. Pròximament, la Bodega Aurora farà una jornada de presentació d'alguns vins novells de l'Empordà, un tast de vins del Celler Cooperatiu d'Espolla, Cooperativa de Garriguella, Pere Guardiola i Celler Trobat.

u.c.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Economia

El govern espanyol veta l’opa de l’hongaresa Magyar Vagon sobre Talgo

Barcelona
ECONOMIA

Mollerussa bonifica 58 propietaris de pisos cedits per a lloguer social

Mollerussa
Economia

El BBVA participa a la Barcelona KDD, la principal conferència internacional de científics de dades

Barcelona

Una vintena de restaurants participaran a l’Enfiga’t durant aquest setembre

FIGUERES
economia

La collita de sal del delta de l’Ebre es preveu “molt bona”

La Ràpita
ECONOMIA

Barcelona va superar l’ 1,9 milions de creueristes entre gener i juliol

Barcelona

Set petits productors d’ous ecològics creen la cooperativa La Dotzena

GIRONA

Creixen les iniciatives per fer escalar l’economia als Pallars

Barcelona
Daniel Altimiras
President del centre tecnològic Eurecat

“La pime té encara molt recorregut a fer en R+D+I”

Barcelona