Economia

Ajuntament i comerciants d'Ontinyent fomenten el comerç local en Nadal

La decoració d'un gran arbre nadalenc aquest dissabte a la Plaça de la Concepció donarà pas a un munt de programes d'activitats que inclouran actuacions, concursos i premis

L'Ajuntament d'Ontinyent i les associacions de comerciants de la localitat uniran esforços amb la campanya “Ontinyent il·lusiona”, amb la qual es pretén fomentar la realització de compres nadalenques a la ciutat.

El regidor de Comerç de l'Ajuntament d'Ontinyent, Joan Sanchis, juntament amb representants de les associacions de comerciants de la ciutat, han presentat aquest matí al Palau de la Vila les línies generals de tota la programació prevista per a fomentar el comerç i el dinamisme urbà de la ciutat durant el mes de desembre i fins al dia de Reis.

La proposta “Ontinyent il·lusiona” pretén fomentar el comerç local i fer atractiva la ciutat en quant a l'oci i la cultura per atraure potencials clients de localitats veïnes durant la campanya de Nadal.

Es tracta d'un gran esforç de coordinació per part de l'Ajuntament d'Ontinyent en les regidories de Comerç, Cultura i Festes, així com de les diferents associacions de comerciants, per programar de manera conjunta totes les actuacions que es facen perquè redunden en benefici de la ciutat i del comerç local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.