Economia

Alaquàs celebra el 30 aniversari del Mercat

Està considerat com a un element vertebrador que fa poble i ofereix qualitat

El Mercat Municipal d'Alaquàs celebra enguany el seu 30 aniversari. Al llarg d'aquesta setmana s'han celebrat diferents activitats culturals i lúdiques per commemorar aquesta data i fer partícips a tots els veïns i veïnes d'Alaquàs d'aquesta celebració, agraint la confiança i fidelitat dipositada al llarg d'aquests anys d'història.

L'acte central va tindre lloc el divendres per la vesprada. Un nombrós públic va assistir a l'acte institucional del 30 aniversari que va estar presidit per l'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos i la presidenta de l'Associació de Venedors del Mercat Municipal, Isabel Mesa.

L'acte institucional va estar precedit d'un passacarrer a càrrec de la Unió Musical d'Alaquàs i de l'actuació del grup de vent format pels ex alumnes i alumnes del Conservatori de la Unió Musical d'Alaquàs. A continuació es va projectar un vídeo que reflexa la història, el passat, el present i el futur d'aquest Mercat.

El Mercat Municipal d'Alaquàs va obrir fa ara 30 anys amb l'objectiu d'un oferir un servei pròxim i de qualitat i una atenció personalitzada a la seua clientela. Durant tots aquests anys, ha estat no sols un lloc de trobada per a fer la compra si no també un espai de convivència capaç de dinamitzar la vida del poble. Els seus comerciants continuen treballant amb l'objectiu de seguir fomentant i potenciant la seua activitat diària, adaptant-se a les noves necessitats i demandes del consumidor actual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

Creix el lloguer de piscines particulars per hores a Catalunya

Mataró
economia

Denuncien que han d’atendre 11 persones que treballaven a més de 40 graus

Cambrils
SERVEIS

Personal de neteja i administratius, els més buscats als Serveis Locals d’Ocupació de Barcelona

Barcelona
empreses

Un tribunal dels EUA dictamina que Google viola les lleis antimonopoli

barcelona
economia

El Nikkei registra la pujada més gran des del 2008 l’endemà de la caiguda

barcelona
COMERÇ

Els comerços de Tarragona estan molt poc digitalitzats

TARRAGONA
habitatge

La compravenda d’habitatge cau un 11% al juny

barcelona
economia

Creixen un 55% els autoconsums col·lectius connectats a Endesa

girona
GIRONA

La compravenda d’habitatges a la demarcació cau un 13,3% el mes de juny

GIRONA