Economia

Empreses

Impressió de futur

Comexi Group presenta els avantatges de la nova impressora Offset C18 a les grans marques alimentàries catalanes

Imaginem-nos que arribem al supermercat i trobem unes magdalenes embolicades en un envàs on, a més de mostrar una fotografia del producte i el nom de l'empresa, s'hi reproduís la portada d'un diari del dia. La sensació d'immediatesa i “frescor” del producte envasat seria inevitable. Així ho van poder comprovar ahir mateix una trentena de representants de reconegudes empreses catalanes, sobretot del sector alimentari, reunits per Comexi Group i Inplacsa a Riudellots i Cassà de la Selva, on van conèixer la nova impressora Offset C18 i el que aquesta era capaç de fer: rebre la portada d'aquell mateix dia del diari El Punt Avui impresa en un dels productes de brioixeria industrial que l'empresa Inpanasa envasa amb film d'Inplacsa, empresa que ha adquirit la primera Offset C18 de Comexi Group.

Aquesta acció de presentació de la nova impressora s'emmarcava en unes jornades que es repetiran amb altres assistents, aquest desembre, i que mostren la rapidesa amb què treballa una impressora que és única al mercat i que es caracteritza per la flexibilitat, sostenibilitat, agilitat, alta qualitat i eficiència econòmica, ja que permet fer tirades més curtes i amb format variable, per exemple, sense els costos inicials d'arrencada. En un mercat cada cop més fragmentat, amb més productes i oferta variada per part dels fabricants, la necessitat d'imprimir qualsevol disseny en tirades curtes es fa possible sense generar més costos. Així, per exemple, es fa també viable l'etiquetatge en català en aquells casos en què les empreses no ho fan adduint qüestions econòmiques relacionades amb la impressió. A més, però, cal destacar la sostenibilitat, ja que s'utilitza un tipus de tinta sense dissolvent, cosa que no només actua sobre el medi ambient, sinó també sobre la seguretat alimentària de les persones.

Gallina Blanca, Danone, Nutrexpa, Bellsolà, Noel, Ausonia Arbora o xocolates Torras són algunes de les empreses que participen en unes jornades que també serveixen per mostrar les instal·lacions de Comexi i Inpacsa i que el 2013 s'obriran a empreses del mercat espanyol i estranger.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El sector de la garrofa planta cara a la marginalitat

Barcelona
Montserrat Peñarroya
Experta en màrqueting digital i negocis digitals, autora d’”Estratègies d’èxit per a empreses culturals”

“L’associació ajuda l’empresa cultural a sobreviure”

Sabadell
DE MEMÒRIA

Virtuts

PROFESSOR DE POLÍTICA ECONÒMICA DE LA UB (1967-2016)
Informació especial

La compatibilitat del delegat de protecció de dades amb altres càrrecs

Rebled Bellvehí Advocats
Informació especial

Ensopegar amb la mateixa pedra

Advocada del despatx Lleal Tulsà Assessors
Unió Europea

L’economia europea creix una dècima per sota del previst

tecnologia

El cap de Telegram diu que l’acusen de “delictes comesos per tercers”

barcelona
Economia

Aval del BCE a l’opa del BBVA sobre el Banc Sabadell

barcelona

JARC estima pèrdues de fins al 90% a la vinya de la Terra Alta per la sequera

gandesa