Economia

Onze tendes de Xàbia són distingides com a comerços excel·lents

L'Ajuntament felicita als empresaris guardonats

El comerç minorista de Xàbia ha vist reconegut l'esforç que duu a terme per a millorar la seua competitivitat, organització i la cerca d'un client satisfet amb l'obtenció de fins a 11 dels distintius de “comerç excel·lent” que atorga la Generalitat Valenciana.

Entre els guardons hi ha dos corresponents a la categoria de plata i nou de bronze, cosa que converteix a Xàbia en el municipi amb major nombre de distincions de tota la comarca de la Marina.

Els comerciants premiats han sigut rebuts per l'alcalde José Chulvi, i el regidor de Foment Econòmic, Juan Luis Cardona, els qui els han felicitat i animat al fet que seguisquen esforçant-se per convertir-se en un referent de qualitat diferenciada i bon tracte.

També ha estat en la recepció l'associació comercial Xàbia Històrica, a la qual pertanyen la pràctica totalitat dels comerços catalogats com a “excel·lents”.

Des del col·lectiu s'ha destacat la importància d'aquest tipus de distintius que premien a l'esforç diari per oferir el millor i la dedicació en el servei als seus clients, ja que açò contribueix a millorar la imatge del municipi i del xicotet comerç.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.