Economia

EMPRESES

Fersay obre una botiga a Figueres i es consolida a la demarcació

Fersay, marca líder especialitzada en la venda d'accessoris i recanvis per a electrodomèstics i electrònica de la llar, ha inaugurat la seva primera botiga franquícia a Figueres, al carrer Borrassa, 19. Amb aquesta inauguració consolida la seva presència a les comarques gironines, on fins ara ja hi era present amb dos centres, ubicats a Olot i Sant Joan les Fonts. El gerent de Fersay Figueres és Joan Bramon Font, i l'establiment disposa de 220 metres quadrats d'exposició, on hi ha els accessoris i recanvis de la marca. En total, una oferta superior a les 142.000 referències.

Fersay és una societat 100% espanyola que pertany al grup Etco, empresa líder en l' exportació d'accessoris i recanvis d'electrònica i electrodomèstics de la llar. És la primera cadena del seu sector al sud d'Europa, amb una xarxa comercial de 4.500 punts de venta, una facturació de 8,79 milions el 2011 i una experiència de més de 33 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.