Economia

gastronomia

‘Sopars maridats', de la Cuina de l'Empordanet

Mig centenar de persones es van aplegar divendres al restaurant hotel Sa Punta de Pals per gaudir del primer sopar de la nova campanya gastronòmica de la Cuina de l'Empordanet, Sopars maridats, que té la col·laboració de la DO Empordà, del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i de l'Agència Catalana de Turisme.

La propera sessió es farà el 15 de febrer al restaurant Els Tinars, de Llagostera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Estat espanyol

L’hongaresa Magyar Vagon retira l’OPA sobre Talgo després del veto de l’executiu

Barcelona
Economia

La inflació baixa sis dècimes i se situa en el 2,2% a l’agost

barcelona

La Cambra i l’ajuntament de Blanes sumen esforços per impulsar el teixit empresarial i l’ocupació

BLANES

La Fira del Vehicle d’Ocasió exposarà més de 400 cotxes de 16 concessionaris en tres dies

FIGUERES

L’Espai Gironès sorteja 15.000 euros en compres a l’Alcampo

SALT
Economia

El govern espanyol veta l’opa de l’hongaresa Magyar Vagon sobre Talgo

Barcelona
ECONOMIA

Mollerussa bonifica 58 propietaris de pisos cedits per a lloguer social

Mollerussa
Economia

El BBVA participa a la Barcelona KDD, la principal conferència internacional de científics de dades

Barcelona

Una vintena de restaurants participaran a l’Enfiga’t durant aquest setembre

FIGUERES