Economia

Les vendes de Damm creixen gairebé un 8% el 2012

Les vendes del grup Damm van superar l'any passat els 900 milions d'euros, un 7,6 per cent més que el 2011. Tot i que el benefici net, en canvi, es va anotar una caiguda del 8,8 per cent, fins als 81,9 milions, el grup considera “satisfactoris” els resultats perquè s'han aconseguit “en un any amb un context difícil, a causa de la complicada i duradora situació econòmica”. Com passa des de fa anys, Damm ha notat més la caiguda del consum en el canal d'hostaleria que en el de particulars. De tota manera, destaca que tot plegat l'ha afectat poc per la diversificació de les seves marques i productes.

Durant el 2012, Damm ha augmentat un 4,4 per cent la plantilla i ha seguit fent inversions, per exemple en la quarta fase del seu centre logístic multimodal, al port de Barcelona, on ha destinat 75 milions d'euros. La gran operació, però, de l'any passat va ser la compra de Cacaolat, juntament amb el grup Cobega. Ahir, la companyia va comunicar a la plantilla l'acomiadament de 24 treballadors, dels quals 18 seran destituïts de manera “immediata” i sis marxaran al març, segons van explicar a Europa Press fonts del comitè d'empresa del fabricant de batuts. D'aquests 18 empleats, 14 pertanyen al centre de Parets del Vallès i els quatre restants treballen a Barcelona capital.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.