Economia

Els treballadors d'Ercros a Flix rebutgen l'última proposta de l'empresa

La direcció té ara les mans lliures per aplicar la seva primera proposta, que preveia 156 acomiadaments d'una plantilla de 207 i suprimir la línia de clor

Els treballadors mantenen la vaga indefinida

Els treballadors de la planta d'Ercros a Flix han rebutjat de forma majoritària l'última proposta de la direcció que rebaixava a 60 el nombre d'acomiadaments que preveia inicialment l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO). Amb aquesta decisió, Ercros podria optar per aplicar l'ERO inicial que preveia suprimir la línia de producció de clor de la planta de Flix i mantenir únicament 45 treballadors en actiu.

Però l'oferta de l'empresa només ha sumat 59 a favor en l'assemblea de treballadors celebrada aquest dijous al migdia, davant els 100 vots en contra, cinc en blanc i un de nul. La plantilla considera que l'acceptació dels termes que proposava la direcció no garanteix l'estabilitat dels llocs de treball a curt i mig termini.

Els treballadors han decidit també mantenir la vaga indefinida fins demà, quan acaba el termini de negociació, i ara l'empresa té les mans lliures per aplicar la seva primera proposta, que preveia 156 acomiadaments en una fàbrica amb 207 treballadors.

Davant la finalització de les negociacions entre empresa i comitè, el consistori ha donat per acabada la vaga de fam que mantenien els regidors des de dimarts passat per pressionar per un acord digne, després de lamentar la “intransigència” d'Ercros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.