Economia

Acord entre la direcció i els sindicats sobre l'ERO d'Ercros

L'empresa acomiadarà 75 persones a la planta de Flix, 14 de les quals ja estaven afectades per una jubilació parcial

La reestructuració afecta 97 persones en el conjunt de l'Estat, 101 menys de les previstes inicialment

La direcció d'Ercros i els sindicats han arribat aquest divendres a un acord sobre l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) que afecta la planta de la química a Flix, entre d'altres. La companyia ha precisat en un comunicat que finalment prescindirà d'un total de 97 treballadors a tot l'Estat (el 6% de la plantilla).

Empresa i representants sindicals han tancat l'acord en l'últim dia de negociacions sobre l'ERO que afecta les plantes de Flix, Cartagena, Cardona i Vila-seca II. L'acord rebaixa gairebé a la meitat les persones afectades i manté en funcionament la planta murciana. La companyia destaca que després de les negociacions el nombre de baixes s'ha reduït en 101 persones.

A la factoria de la factoria de la Ribera d'Ebre el nombre d'acomiadaments passa dels 156 previstos inicialment a 75, dels quals 14 ja estaven afectats per una jubilació parcial. L'empresa detalla que aquestes baixes corresponen a la reducció d'un terç de la producció de clor.

A la planta de Cartagena la reducció de la plantilla és de 6 persones, de les quals una estava jubilada parcialment.

L'ERO d'Ercros també afecta 16 persones (13 operatives i 3 jubilades parcialment) entre les fàbriques de Cardona, Vila-seca II i els serveis comercials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.