Economia

infraestructures

Entren en servei 5 de les noves rutes d'estiu a l'aeroport de Girona

Cinc de les 15 noves rutes que l'Aeroport de Girona ofereix durant aquesta temporada d'estiu es van estrenar ahir. En concret, els ciutadans ja poden viatjar fins a Lappeenranta (Finlàndia), Dortmund (Alemanya), Groningen (Països Baixos), Trieste (Itàlia) i Memmingen (Alemanya). Aquest any, des del mes de març i fins a l'octubre s'ofereixen 77 rutes, quinze més que l'any passat. Gran part dels passatgers que han estrenat les noves destinacions van destacar ahir que viatjar des de Vilobí d'Onyar és “més barat, fàcil i còmode”. “Jo sóc de Berga, me'n vaig a treballar a Alemanya i a Barcelona no hi ha vol fins a Memmingen”, va assegurar un dels passatgers, en Gerard Riera.

Els nous trajectes connecten amb poblacions d'Itàlia, el Regne Unit, Alemanya, Polònia, els Països Baixos, Xipre, Finlàndia, Noruega o Romania. L'aeroport esperen remuntar les xifres de passatgers durant aquests mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.