Economia

agricultura

Campllong tanca la fira amb uns 28.000 visitants

La Fira Comarcal de Primavera de Campllong, una de les fires de referència en el món comercial i rural, va rebre aquest cap de setmana més de 28.000 visitants. Entre els actes destacats de la fira d'aquest any i uns dels que solen atraure més públic, hi havia el concurs morfològic de vaques de raça frisona, un concurs que se celebra des de la primera edició de la fira –fa 31 anys–, i el concurs de gossos d'atura. En el decurs dels dos dies també hi va haver un munt d'exhibicions, com ara la de treballs de pagès amb maquinària antiga –tal com es treballava abans–, la de tallar i la de fer figures amb troncs, o la d'esports rurals bascos. La novetat d'aquest any, el concurs de Pony Games, va ser tot un èxit, segons els organitzadors, ja que hi va haver més de quaranta participants i 60 ponis.

La fira s'ha convertit en una gran fira multisectorial, ha superat aquest any totes les previsions en nombre d'expositors i hi han tingut cabuda, entre altres, estands comercials, degustació i venda de productes artesanals i d'alimentació, exposició i venda de maquinària agrícola, ramadera i industrial, vehicles i utillatges industrials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.