Economia

automoció

La fira de cotxes d'ocasió obre les portes, a Fornells

Per primer cop s'hi mostren motocicletes, vehicles de gas i cotxes elèctrics i híbrids

Estrena nou emplaçament

La cinquena edició d'Expocasió, la fira del vehicle d'ocasió de Fornells de la Selva, va començar ahir i es podrà visitar fins diumenge a les vuit del vespre. Expocasió presenta enguany una àmplia oferta de vehicles de turisme i comercials, més de vint marques disponibles, models de tots els segments i, a més, com a principal novetat d'aquest any, el públic també hi trobarà motos, cotxes elèctrics, híbrids i vehicles de gas.

Un altre tret a destacar és que aquest any la fira estrena un emplaçament diferent en el municipi. En concret, se situarà a l'avinguda de Vilablareix. De fet, la fira ja s'havia concebut per anar en aquest espai des dels seus inicis, però no ha estat fins ara que s'ha pogut utilitzar. Pel que fa als participants, en total són onze expositors, els mateixos que l'any passat, els quals exposaran mig miler de vehicles de 22 marques diferents. Així hi seran presents Peugeot, Opel, Honda, Suzuki, Hyundai, Renault, Dacia, Mercedes, Smart, Land Rover, Mazda, Chevrolet, Nissan, Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Derbi, Mitshubishi, Fiat, Volvo, Valoare i Ford

Els organitzadors volen atraure a la mostra tota classe de públic interessat a adquirir vehicles d'ocasió i insisteixen que es tracta de cotxes amb garantia. També s'ha destacat la col·laboració de l'Ajuntament de Fornells, “especialment sensibilitzat per la situació del sector de l'automoció”, diuen els organitzadors.

Previsió de 2.500 visites

Les previsions fan pensar que l'assistència enguany arribarà a les 2.500 persones, una xifra similar a l'anterior edició, i que les vendes poden arribar als 200 vehicles –per sota dels 350 de l'any passat–. L'eslògan d'enguany és Així sí que podem!, fent referència als preus dels vehicles en aquest context de crisi general.

LA XIFRA

500
vehicles
seran exposats en aquesta nova edició de la fira. Hi haurà 22 marques i 11 expositors.

Previsions de 2.500 visitants i 200 vendes

Els organitzadors preveuen que l'assistència enguany arribarà a les 2.500 persones, una xifra similar a l'any passat i que les vendes poden arribar als 200 vehicles -una xifra inferior a l'any passat, quan se'n van vendre 350-. L'eslògan d'enguany és Així sí que podem!, fent referència als preus dels vehicles en aquest context de crisi general.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.