Economia

Ontinyent s'implica amb la proposta de fira del comerç i l'hostaleria local

Més de 15.000 persones participen a les Fires de Tendes i de Tapes i Rock d'Ontinyent

Els comerciants constaten un significatiu augment dels visitants d'altres municipis i els hostalers esgoten les 12.000 tapes preparades per al cap de setmana

Al voltant de 15.000 persones acudiren durant el passat cap de setmana al Carrer Martínez Valls i la Plaça de Sant Domingo d'Ontinyent a la II edició de les Fires de Tendes i de Tapes i Rock, impulsades pel Govern d'Ontinyent a través del Consell Econòmic i Social (CES), i enguany s'han inclòs dins la campanya “Ontinyent al Carrer”, la coneguda com a “campanya dels paraigües”.

De fet, els comerciants han corroborat que bona part dels compradors als stands a l'aire lliure de la Fira de Tendes provenien d'altres localitats veïnes, com ara l'Olleria, Benigànim, Canals, Gandia o Xàtiva, que passejaven baix el cel de 2.200 paraigües de colors del Carrer Martínez Valls en busca de productes de temporada amb descomptes, ofertes d'outlet i altres promocions.

Tots ells tenien la possibilitat d'estacionar al Centre Comercial El Teler, que oferia els seu pàrking de manera gratuïta durant una hora als visitats. Segons explicaven els propis comerciants, la Fira de Tendes ha tingut una molt bona resposta també en les vendes registrades, molt superiors a les d'un cap de setmana normal i també un 10% per damunt de les registrades a la primera edició.

Pel que fa a la Fira de Tapes i Rock, el President de l'Associació d'Hostelers AHVAL, Jordi Martínez, destacava que “ha estat un èxit per tots els costats, tant per la resposta de la gent”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.