Economia

EMPRESA

Miquel Alimentació obre cinc franquícies Suma

Quatre són a la demarcació de Barcelona i una a Fornells de la Selva, que es va inaugurar ahir

Amb aquests ja són dinou els establiments que el grup gironí ha obert aquest any a Catalunya

Miquel Alimentació ha inaugurat aquests últims dies cinc nous establiments franquiciats amb l'ensenya Suma a Catalunya, quatre a la demarcació de Barcelona i un a la de Girona. Amb aquests ja són dinou els establiments que Miquel Alimentació ha inaugurat a Catalunya aquest any 2013 i reforça així la seva estratègia de creixement de centres Suma. Miquel Alimentació ha concebut per als seus supermercats Suma un estil propi, consistent en establiments de proximitat especialment dirigits a famílies i llars, i capaços de cobrir les necessitats de tota classe de productes frescos i de gran consum. En els seus establiments hi ha uns 2.500 productes de primera qualitat, a més de productes de marques pròpies com són la Gourmet, Sabor Español, Templa, Mical i Micaderm.

Els nous supermercats estan situats: dos a Barcelona ciutat, dos més a Santa Coloma de Gramenet i l'Hospitalet de Llobregat i el darrer d'ells, a Fornells de la Selva, que es va inaugurar ahir. El de Fornells, situat a la plaça Pep Ventura, disposa de xarcuteria, carnisseria i fruiteria en lliure servei.

Amb aquest nou Suma, Miquel Alimentació augmenta a 246 els supermercats d'aquesta ensenya a Catalunya, on també té 104 centres Spar –entre propis i franquiciats– i 23 Gros Mercat (autoservei per a majoristes).

Amb un cent per cent de capital nacional, Miquel Alimentació Grup és la primera empresa del sector majorista de la distribució alimentària de l'Estat espanyol. Disposa d'un volum de negoci de mil milions d'euros i centra la seva activitat majorista a través de la seva línia de 56 Gros Mercat, a la venda a la restauració amb la divisió Miquel Food Service, la línia d'importació i exportació; i la venda al major a detallistes, cadenes independents i distribuïdors.

Miquel Alimentació disposa d'una cadena de més de sis-cents supermercats amb les ensenyes Suma i Spar.

Aposta per les marques internacionals

Mitjançant la signatura d'acords amb marques internacionals, Miquel Alimentació ha aconseguit la distribució en exclusiva a l'Estat de nous productes, entre els quals hi ha Tequila Don Fulano i Cervesa Mexicali, de Mèxic; cervesa Yangjing de la Xina; cervesa Casablanca, del Marroc; licor Pisco Cuatro Gallos i les cerveses Cuatro Cruces i Franca, del Perú; les ginebres angleses Hoxton, EBB i Southport, i el Champagne Prince d'Amblise, de França.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.