Economia

La recepta

Peus de porc amb sobrassada

RESTAURANT VINIL, situat al cor del barri vell de Girona, facilita la recepta per a quatre persones d'un dels seus plats estel·lars

S'han de bullir els peus de porc unes dues hores i partir-los en dues meitats. Per desossar-los, cal que estiguin tebis. Un cop desossats, posem mig peu de porc dins un motlle quadrat, el cobrim amb una cullerada de postres de sobrassada i una altra de compota de poma. Es tapa amb l'altra meitat del peu i es posa amb el motlle al forn durant 5 minuts a 160 graus, amb l'objectiu que la gelatina del peu es desfaci. Els retirem del forn i deixem es refredin, així la gelatina solda la terrina. A l'hora de servir, es retira el motlle, se segella a la planxa per totes dues bandes i es posa al forn uns minuts.

U.C.

Recepta: Terrina de peus de porc cruixents, farcits amb sobrassada i compota de poma
Vinil. Carrer de la Cort-Reial, 17. Girona
INGREDIENTS:
4 peus de porc, 100 grams de sobrassada, compota de poma.
La terrina de peus de porc és un dels plats estel·lars del restaurant Vinil, situat al cor del barri vell de Girona i que ofereix una cuina catalana original i creativa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.