Economia

Les noves tarifes elèctriques enfonsen el sector ceràmic d'Onda

El socialistes d'aquesta localitat han remés una sèrie de propostes al govern de l'estat perquè es tinga en compte la realitat econòmica d'aquesta comarca

El síndic portaveu socialista de l'Ajuntament d'Onda, ha anunciat la presentació d'una proposta perquè el govern de l'Estat tinga en compte una bateria de mesures en el desenvolupament del reglament de la darrera reforma energètica a fi de salvaguardar la salut econòmica de les famílies i les empreses d'aquesta localitat.

Per al polític socialista local, la primera conseqüència d'aquest nou marc normatiu establert pel govern de Mariano Rajoy, ha estat la pujada d'un 3,2% de la tarifa elèctrica, qüestió que suposarà un augment del 125% del preu de l'electricitat dels pous de reg.

Pel que fa a la indústria ceràmica, les noves mesures afecten fonamentalment el sector que se suma a la que no fa molt va suposar la pujada de la tarifa del gas.

Totes aquestes raons han mogut els socialistes d'aquesta localitat i és per això que el seu síndic portaveu, Joan Miquel Salvador, proposen al govern estatal que les properes pujades de tarifes de subministrament domèstic no superen l'augment de l'IPC.

El cas especial del preu de l'electricitat per als pous de reg, s'hauria de limitar la nova apujada i que es tinga en compte l'alt nivell d'eficiència energètica de les instal·lacions del sector ceràmic a l'hora de valorar el nou model de retribució, perquè es puga afavorir la competitivitat d'aquest sector.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.