La Selva del Camp

Fruselva implanta tecnologia amb capacitat per produir 280 milions d'ampolles l'any

La companyia de producció de sucs i envasat per a l'alimentació Fruselva ha presentat la nova tecnologia que ha implantat per tenir una capacitat de producció de 280 milions d'ampolles l'any, la producció de 26 sabors de sucs i nèctars i l'envasament en diferents formats. La inauguració de la nova línia ha coincidit amb el desè aniversari de la implantació de Go Fruselva, antiga Pago, al polígon de la Selva del Camp. El director general de Fruselva, Xavier Martínez, també ha donat a conèixer les inversions previstes per produir nous formats, com ara l'envàs PET i el Tetra Brick. Les inversions han de servir per desenvolupar una marca de distribució i una de pròpia, que es comercialitzarà amb el nom de Natural Fruit. La planta és propietat del grup reusenc TQ Tecnol des del gener del 2008, quan la va adquirir a l'austríaca Pago Fruchtsäfte SL, i produeix els sucs de la marca per al mercat estatal, França i Portugal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Unió de Pagesos denuncia “l’opacitat” a la Llotja de Reus per fixar els preus de la fruita seca

Reus
economia

El turisme estranger a Catalunya ja s’enfila a xifres d’abans de la pandèmia

barcelona

Cinquanta segons per oferir i aconseguir una feina

Sabadell

Semiconductors per créixer

Barcelona
Montserrat Cerqueda
Degana del Col·legi de Graduats Socials de Barcelona, Girona i Lleida (CGSB)

“Arribarà el dia que no podrem fer la feina per manca de talent”

Barcelona
economia

Treballador autònom: cinc vegades menys de baixa

barcelona

De la crisi de Wall Street a transformar mentalitats

Barcelona
ECONOMIA

Vermut, tapes i DJ per animar la botiga al carrer de Platja d’Aro

PLATJA D’ARO
REGNE UNIT

Starmer plantejarà l’opció de comprimir la setmana laboral en quatre dies

BARCELONA