Economia

Ontinyent redueix quatre milions d'euros el seu deute en dos anys

L'Ajuntament ha passat de tindre un deute viu de 20,4 milions en 2011 a una previsió pressupostària de finalitzar 2013 amb un deute de 16,37 milions

Els ciutadans i ciutadanes d'Ontinyent acabaran 2013 devent 100 euros menys per càpita en concepte de deute municipal que quan va finalitzar l'anterior legislatura. En concret, l'Ajuntament ha passat de tindre un deute viu de 20,4 milions en 2011 a una previsió pressupostària de finalitzar 2013 amb un deute de 16,37 milions, cosa que suposa una rebaixa de 4.03 milions d'euros en dos anys.

Les últimes dades publicades pel Síndic de Comptes parlen d'una reducció del deute per càpita des dels 549,27 euros que es devien en juliol de 2011 als 517,43 de 31 de desembre 2012, però tenint en compte els pressupostos vigents, la progressió permetrà tancar l'any amb només 440,76.

El regidor d'Hisenda, Josep Francés, ha explicat que la reducció del deute per càpita “és símbol del camí pel qual treballa el govern d'Ontinyent”. “Es tracta d'una quantitat de deute molt raonable” si la comparem amb el deute per càpita estatal prop dels 33.000 euros per persona o autonòmica, que està fregant els 15.000 euros per persona”, ha subratllat.

Per la seua part, l'alcalde la ciutat, Jorge Rodríguez ha destacat que el seu govern ha trencat la dinàmica de l'anterior executiu d'augmentar el deute. “Des que governem estem obtenint superàvit any rere any, amortitzant deute però fomentant alhora l'activitat econòmica, l'ocupació i millorant els serveis. En definitiva, administrant els diners de la millor manera possible, pensant en el present però també en el futur d'Ontinyent”, ha conclós.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El sector de la garrofa planta cara a la marginalitat

Barcelona
Montserrat Peñarroya
Experta en màrqueting digital i negocis digitals, autora d’”Estratègies d’èxit per a empreses culturals”

“L’associació ajuda l’empresa cultural a sobreviure”

Sabadell
DE MEMÒRIA

Virtuts

PROFESSOR DE POLÍTICA ECONÒMICA DE LA UB (1967-2016)
Informació especial

La compatibilitat del delegat de protecció de dades amb altres càrrecs

Rebled Bellvehí Advocats
Informació especial

Ensopegar amb la mateixa pedra

Advocada del despatx Lleal Tulsà Assessors
Unió Europea

L’economia europea creix una dècima per sota del previst

tecnologia

El cap de Telegram diu que l’acusen de “delictes comesos per tercers”

barcelona
Economia

Aval del BCE a l’opa del BBVA sobre el Banc Sabadell

barcelona

JARC estima pèrdues de fins al 90% a la vinya de la Terra Alta per la sequera

gandesa