Economia

L'Ajuntament de Bellreguard deixa d'ingressar més de 6.000 euros

Aquesta quantitat és en concepte de generació d'electricitat fotovoltaica

El problema sorgeix per no reparar una peça de poc més de 2.000 €

Detectada l'avaria a principi d'any en una revisió rutinària donat que l'actual regidoria no va ser capaç de detectar la reducció en la facturació ni té habilitat cap protocol de control, el regidor responsable de l'àrea, Lorenzo Millet, tot i haver volgut sense cap èxit defensar la dolenta gestió d'aquest assumpte en un plenari passat, ha sigut incapaç de resoldre l'assumpte provocant amb això greus perjudicis a les arques municipals en uns moments crítics per la manca d'ingressos generalitzada i que obliga a una major sensibilitat i a una millor gestió si cap dels recursos dels quals es disposa.

La peça, un intercanviador que afecta la meitat de la instal·lació que hi ha sobre el sostre del magatzem, instal·lada gràcies al segon pla d'inversions impulsat pel govern central la legislatura passada, té un cost a penes superior als 2.000 euros que per la mateixa ncapacitat en la presa de decisions d'un equip de govern poc resolutiu a hores d'ara, més de mig any després, sembla que encara està per reparar.

El perjudici, per a una facturació que suposa uns ingressos totals que poden estar prop dels 15.000 € anuals, és considerable des del punt de vista econòmic i superarà en molt el que suposaria haver reparat l'avaria immediatament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.