Nou impuls a l'Hostal del Senglar, amb l'entorn natural com a valor afegit
Boudjebel Ibérica, SL, la societat d'origen tunisià implantada fa tres anys a l'Estat, va començar l'1 de juliol la seva activitat principal amb la gestió de l'Hostal del Senglar, l'antic hotel i restaurant del Casal de l'Espluga, a càrrec del jove emprenedor Ahmed Boujbel. El nou propietari vol convertir-lo «en el millor hotel de Catalunya». Les seves pretensions –que fins i tot van més enllà– s'entenen –lluny de ser desorbitades– pel fet que el que vol és, sense fer cap gran inversió ni cap canvi radical, crear un espai únic, potenciant les possibilitats que ofereixen en conjunt l'hotel, el restaurant, els jardins que l'envolten i l'entorn natural del bosc de Poblet. «És un lloc molt bonic», assegura Ahmed Boujbel, que ha vist que el projecte encaixa amb la filosofia del grup familiar. Aquí diu que «hi tenen cabuda el turisme rural, l'enoturisme, el turisme gastronòmic, el cultural i l'espiritual amb la Ruta del Cister, el turisme de senderisme, les rutes amb BTT...»; tenen a l'abast oferir un lloc per passar uns dies de relax i menjar bé. Per això confia en l'equip humà de vint persones que hi treballen, tenint cura dels petits detalls i millorant si més no el servei. L'antic restaurant havia organitzat en un mateix dia fins a sis banquets. El prioritari és rentar-li la cara amb una mà de pintura a la façana, fer una nova entrada més vistosa i accessible, i reformar el bar que el Casal els ha cedit també en lloguer. El complex ocupa un espai de 5.000 m².