Economia

turisme

L'actiu econòmic de l'Empordà, a debat

Les jornades L'Empordà, el paisatge com a actiu econòmic s'inauguraran el divendres 27 de setembre amb una exposició a l'espai cultural La Cate, de Figueres, i inclouran una desena d'actes repartits entre els mesos de setembre, octubre i novembre. Entre aquests, destaca la “conversa oberta” amb el conseller Santi Vila, el dissabte 23 de novembre al Coll del Roses, i un workshop a l'Espai Armengol de Vilajuïga el 27 d'octubre. Aquest workshop tractarà sobre l'estratègia 2.0 per a la difusió del patrimoni cultural empordanès i serà a càrrec de Núria Galí, del Laboratori Multidisciplinari de Recerca de Turisme, i Raquel Camprubí, que tractarà sobre xarxes organitzatives, innovació i desenvolupament d'estratègies i productes turístics.

Aquestes jornades, que arriben a la quarta edició, les organitzen l'Institut d'Estudis Empordanesos, l'Associació Via Pirena i el Setmanari de l'Alt Empordà.

u.c.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.