Economia

Morella, el Matarranya i la Terra Alta promocionen un projecte comú

Representants municipals i empresaris turístics es reuneixen per seguir amb la col·laboració i la promoció conjunta.

Les primeres iniciatives estan tenint una repercussió positiva

El projecte “Tres territoris, una mateixa terra”, que pretén promocionar conjuntament les zones de Morella, el Matarranya i la Terra Alta, continua avançant i preparant noves iniciatives.

En la jornada d'ahir, representants municipals i empresariat de les tres zones es van reunir a la localitat dels Ports. Les principals conclusions de la trobada van ser que es van a realitzar noves iniciatives promocionals i que el projecte ja està tenint una repercussió mediàtica positiva.

La regidora de turisme, Maria Rallo, explica que “Morella, el Matarranya i la Terra Ata són tres terres molt properes, similars i alhora complementàries, que destaquen per un gran patrimoni cultural, monumental i paisatgístic”. La regidora també explica que “en moments de dificultat econòmica, és molt important la innovació, la col·laboració i la suma d'esforços entre territoris, per aconseguir una major repercussió econòmica a les nostres localitats”.

“Tres territoris, una mateixa terra” és l'eslògan baix el qual Morella, el Matarranya (Terol) i Terra Alta (Tarragona) treballen conjuntament per realitzar accions promocionals que repercutisquen de manera positiva en les tres zones.

Entre les accions ja dutes a terme cal destacar el viatge de premsa mitjançant el qual, periodistes de diferents mitjans prestigiosos d'àmbit estatal, es van desplaçar a les tres zones el mes passat.

Aquesta iniciativa ja ha tingut una repercussió important, de manera que el projecte va tenir un impacte immediat a través de les xarxes socials i blocs d'experts turístics i s'està obrint a publicacions especialitzades de difusió autonòmica i peninsular. A més, s'han realitzat viatges d'empresaris a les diferents terres o s'explicarà el projecte en un programa de la Televisió de Catalunya.

A la reunió també s'han plantejat noves iniciatives i projectes de promoció, com la promoció del patrimoni dels tres territoris, la venda d'entrades conjunta per visitar els monuments, l'elaboració d'un plànol amb els atractius de les tres zones o noves accions per promocionar els productes d'aquests territoris.

Les zones del Matarranya, Morella i Terra Alta disposen d'un patrimoni natural impressionant, que ofereixen al turista l'oportunitat de realitzar una estada de relax i/o de conèixer una rica cultura i història. Per això, tenen grans possibilitats de complementarietat, donat la proximitat dels tres territoris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
tecnologia

El TJUE confirma dues sancions milionàries a Apple i Google

barcelona
economia

FirAnoia omplirà el centre d’Igualada del 20 al 22 de setembre

Igualada
economia

Tortosa anuncia una congelació dels impostos pel 2025

Tortosa
Economia

Draghi posa deures a la UE

Brussel·les
Iris Triola
Pescadora de la confraria de Blanes i membre de l’Associació Dones de la Mar

“El peix és l’última proteïna salvatge que ens queda”

Blanes

Applus gestionarà durant 25 anys l’Institut d’Investigació de l’Automòbil aportant 800 milions

SANTA OLIVA
economia

El lloguer d’una habitació a Barcelona s’enfila als 638 euros al mes a l’agost

Barcelona
economia

Primera aturada parcial al Trambaix amb seguiment “total”, segons els sindicats

Barcelona

El sector de la garrofa planta cara a la marginalitat

Barcelona