Economia

Ibi inicia la campanya nadalenca d'animació comercial

Compta amb la col·laboració de l'Agrupació del Comerç Iberut

La regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Ibi ha iniciat la campanya de suport al comerç iberut amb l'obertura del termini per a la inscripció en el XXIII Concurs d'Aparadors.

La campanya ha estat dissenyada amb la col·laboració de l'Agrupació del Comerç Iberut ( *ACI) i consisteix a animar les zones més comercials i del centre històric amb música nadalenca, així com gaudir dels patges reals pels carrers els dies de major festivitat.

La campanya es combina amb el XXIII Concurs d'Aparadors que aquest any compta amb dues modalitats, una per al comerç minorista amb 3 premis de 900, 700 i 500 €, dels quals 400€ consistiran en falques radiofòniques, i l'altre per a la parada del Mercat Municipal millor decorada, que rebrà 700€, 400 dels quals seran destinats igualment a falques de ràdio.

El regidor de Comerç, Abel Martínez, assenyala que «aquest any hem realitzat un esforç especial per animar la nostra ciutat i aconseguir d'aquesta manera que els ciutadans gaudisquen d'ella i aprofiten els seus passejos per comprar en els comerços d'Ibi, recolzant així entre tots aquest sector que ha sofert molt fortament les conseqüències de la caiguda del consum i al que hem de recolzar i enfortir”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia