Economia

EMPRESA

Pika.cat, una plataforma de menjar a domicili

Concentra en un web una dotzena d'establiments gironins que porten el menjar a casa

Són restaurants de Girona, Banyoles, Sant Gregori i Palafrugell

Pika.cat és una empresa gironina de nova creació que està aglutinant en el seu web els restaurants de la demarcació de Girona que es dediquen a portar menjar a domicili “perquè els usuaris puguin gaudir de menjar de tot tipus de restaurants sense sortir de casa”. En aquests moments, Pika.cat ja aplega una dotzena de bars, restaurants, pizzeries i locals de kebabs de Girona, Sant Gregori, Banyoles i Palafrugell i la idea del seu creador, Enric Sánchez, és d'anar ampliant el nombre d'establiments a altres poblacions gironines i, quan el projecte “tingui un bona base”, arribar també a Barcelona i acabar ampliant-se a la resta de demarcacions catalanes. “Aquest no és un projecte nou, perquè funciona en altres indrets de l'Estat espanyol i d'Europa”, va explicar Sánchez, que va assegurar que des del primer dia que van obrir el web ja van tenir comandes i unes dues-centes visites.

El projecte va sorgir d'un programa d'emprenedors que es va dur a terme a la UdG i que Sánchez va guanyar el març del 2012. A partir d'aquell moment, es va crear un equip per tirar endavant el projecte, assessorat pel “professional de màrqueting Jordi Soler”. El web “és senzill i còmode”, perquè l'usuari només ha de posar al cercador el codi postal o l'adreça on vol que li portin el menjar i li sortiran tots els restaurants que té propers. “Després, només li cal escollir els plats que desitja, introduir l'adreça on vol el menjar i un telèfon de contacte i pagar a través de targeta o Paypal o, si ho vol, pot fer-ho en metàl·lic quan rebi la comanda”, va assegurar. A més, si es desitja, es pot fer la comanda amb hores d'antelació i demanar rebre-la a una hora determinada.

Les primeres percepcions que han rebut a Pika.cat “són molt bones”, tant per part de l'usuari perquè en un sol web hi ha concentrats els establiments que fan menjar per portar a domicili, com dels establiments, perquè, per Sánchez, “només els cobrem una petita comissió i els facilitem la feina”.

LA FRASE

Som una plataforma que facilita que els usuaris puguin menjar de restaurant sense sortir de casa
ENRIC SÁNCHEZ
FUNDADOR DEL PROJECTE


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Aproven el reglament del Formatge Garrotxa amb la distinció IGP

OLOT
economia

CaixaBank guanya 2.675 milions d’euros fins al juny, un 25,2% més

barcelona
economia

El BBVA frega els 5.000 milions de benefici el primer semestre en plena opa al Sabadell

madrid
ECONOMIA

Bèlgica tremola per la xocolata

Brussel·les
Energia

La DO Terra Alta exigeix frenar la “massificació eòlica” a la comarca

Batea
economia

Suspesa la cotització a de Grífols per una “discrepància comptable”

barcelona

El SOC incorpora la realitat virtual per ajudar a trobar feina i fa la prova pilot a Salt

SALT
EUROPA

El PIB torna a créixer un 0,3% a l’eurozona i a la UE en el segon trimestre

BARCELONA

Només la meitat de passatgers podran desembarcar dels creuers que venen de Roses

CADAQUÉS