Economia

Agricultura

Denuncien que l'activitat ramadera perilla a Llers

Unió de Pagesos (UP) considera que el nou pla general d'ordenació urbana (PGOU) que l'Ajuntament de Llers ha aprovat posa en perill la continuïtat de les explotacions ramaderes al municipi. El sindicat demana la rectificació d'aquest apartat en el PGOU, el qual, segons l'entitat, implica de forma indirecta la prohibició efectiva de qualsevol nova explotació o construcció ramadera. Tot i que el PGOU ja està adoptat, UP hi presentarà al·legacions, es reunirà amb representants del Departament d'Agricultura i sol·licitarà que la Comissió d'Urbanisme aturi aquest pla.

Carles Fortiana, alcalde de Llers, explica que al municipi ja hi ha tres granges de porcs i dues de vedells i que no se'n qüestiona la continuïtat, però que no volen que Llers sigui “el poble de les granges”. “La nova ordenació no és restrictiva i permet ampliacions, però hem de garantir la convivència amb la resta de veïns i activitats”, diu l'alcalde.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia