Economia

L'Ajuntament de Morella amplia el professorat de l'escola infantil

El Pla d'Ocupació Morella 2014 s'ha iniciat amb la contractació d'una professora per a l'Escola Infantil i es completarà durant l'any amb el reforç de personal en les àrees de museus, policia, turisme, brigada o neteja

L'Ajuntament de Morella va aprovar els pressupostos municipals per al 2014 el passat mes de desembre. En aquests comptes, destacava l'aposta pels serveis socials i la creació d'un Pla d'Ocupació per a enguany, que té els objectius de mantenir els llocs de treball existents i de reforçar les àrees d'educació, policia, museus, turisme, brigada o neteja.

Així, la primera d'aquestes contractacions ja s'ha realitzat, ampliant-se el nombre de professors de l'Escola Infantil gratuïta de Morella.

El servei de l'Escola Municipal Infantil és gratuït i, aquest servei significa el primer contacte dels menuts de Morella amb l'àmbit educatiu. En l?'tenció dels alumnes d'entre un i tres anys, ara treballaran quatre professors diàriament, garantint la màxima atenció dels menors que van al centre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.