Economia

EMPRESA

Casademont elabora una llonganissa i un xoriço amb un 50% menys de sal

L'empresa, amb seu a Bonmatí, presentarà la nova línia, que té el nom de Cuídate, a la Fira Alimentària

Està integrada per quatre referències

L'empresa Casademont, amb seu a Bonmatí, ha tret al mercat una nova línia anomenada Cuídate, que presentarà a la Fira Alimentària de Barcelona i que suposa la reducció a la meitat del contingut de sal en dos productes curats com són la llonganissa i el xoriço. L'empresa també ha aconseguit reduir en un 33% el contingut de sal i greixos en el pernil cuit i arribar a una reducció del 60% i del 33% en greixos i sal, respectivament, en el pit de gall dindi gràcies a la tecnologia desenvolupada pel seu departament de recerca i desenvolupament. “La reducció de sal i greixos en aquests productes s'ha aconseguit sense que afecti el gust autèntic de la xarcuteria Casademont, amb quatre generacions d'experiència en el sector”, expliquen des de l'empresa, i asseguren que, amb el llançament de la gamma Cuídate, Casademont busca oferir un producte de molt de gust i qualitat a aquells consumidors que volen cuidar-se o seguir una dieta més saludable sense renunciar al gust.

Casademont és una empresa líder en l'elaboració de fuets i xarcuteria des de fa seixanta anys. Amb seu a Bonmatí i dos centres productors a Girona, Casademont ajunta la tradició de quatre generacions de xarcuters i la tecnologia més avançada del sector per oferir als consumidors productes carnis de qualitat.

La inversió en recerca i desenvolupament de la companyia ha permès dissenyar productes i gustos nous i combinacions poc convencionals, com ara el fuet de figues o de cabrales, entre molts d'altres, així com una gamma d'embotits especialment dissenyada per a persones amb al·lèrgies alimentàries i més de quinze varietats de fuets, el producte estel·lar de l'empresa Casademont. “Aquesta innovació constant de processos i productes, la qualitat de les seves referències, la gestió de l'equip i la tradició d'elaborar fuets han permès a la nostra empresa consolidar-se com un referent en la indústria de la xarcuteria a escala mundial”, asseguren fonts de l'empresa gironina.

Va incrementar un 36% les exportacions

L'empresa Casademont va incrementar un 36 per cent les exportacions durant el 2013. Concretament, al llarg de l'any, la firma gironina va arribar a superar les dues mil tones de llescats venuts a l'exterior, que van tenir com a destí fins a setanta països dels cinc continents. L'empresa, que té el fuet com a producte estel·lar, està immersa en un pla estratègic per incrementar la seva presència en mercats internacionals. Té una capacitat per produir fins a vint-i-cinc mil tones anuals d'embotits i pernils i actualment té unes dues-centes referències de productes al mercat (entre curats, cuits i llescats).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Naturgy consolida resultats rècord amb uns beneficis de 1.043 milions d’euros el primer semestre

barcelona
economia

El Sabadell dispara el benefici un 40,3% fins assolir un rècord de 791 milions de beneficis

barcelona
economia

Els contractistes d’obres lamenten que la construcció continuï perdent pes a l’economia catalana

barcelona
HABITATGE

Més de mil euros de lloguer per un pis a dotze pobles del Maresme

Mataró
ECONOMIA

Els esports nàutics atrauen més turisme estranger a Barcelona

Barcelona

ITC guanya potència amb l’entrada en el grup Verder

Santa Perpetua de Mogoda
Carmen Sánchez
Directora del Consorci de teràpies digitals DTx

“«Start-ups» de noves teràpies digitals han hagut de marxar”

Barcelona

Sense ensurts en l’estratègia a borsa d’aquí a final d’any

Barcelona
ECONOMIA

Les exportacions creixen un 6,1% al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre però el balanç segueix negatiu

Tarragona