Economia

TURISME

Cabanes als Arbres obre un nou complex al País Basc

La inauguració serà el 28 d'aquest mes i disposa de moment de quatre cabanes, les més altes d'Europa

El complex turístic Cabanes als Arbres, de Sant Hilari Sacalm, inaugurarà el 28 de març un nou espai al País Basc. El nou centre obrirà de moment quatre cabanes als arbres, un mas i quatre carros zíngars, però projecta incorporar més cabanes abans d'acabar l'any. La inauguració ha generat molta expectació i, segons assegura Karin van Veen, impulsora del projecte juntament amb Manu Grymonpré, “ja s'han fet nombroses reserves”.

Amb el nom de Zuhaitz Etxeak, el nou complex està situat a Zeanuri –a tres quarts d'hora de Bilbao–. És el segon complex que obre l'empresa promotora i disposarà de les cabanes als arbres més altes d'Europa, ja que estan a una altura de 17 metres. Tenen una superfície d'uns 30 metres quadrats i 10 metres quadrats de terrassa i estan pensades per allotjar entre dues i quatre persones. Estan fetes amb fusta i, com a novetat, n'hi ha tres que tenen aigua corrent, dutxa i electricitat, mentre que la quarta s'il·lumina amb espelmes.

El nou Zuhaitz Etxeak s'ha pogut construir gràcies a una campanya de mecenatge que va aconseguir aplegar un total de 350.000 euros d'un centenar de petits inversors. Els promotors volen construir fins a una desena de cabanes en la primera fase.

LA XIFRA

350.000
euros
és la inversió del nou complex, que s'ha aconseguit gràcies a un centenar de petits inversors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia